Search
Close this search box.

RADIONICA Financiranje putem EU fondova te procesi prijave i provedbe projekta – prijavite se!

HGK Županijska komora Požega u suradnji sa Centrom za inovacije i EU projekte HGK, te tvrtkom Tempo savjetovanje d.o.o. organizira informativnu radionicu pod nazivom ”Financiranje putem EU fondova te procesi prijave i provedbe projekta”. Radionica će se održati u srijedu, 22. svibnja 2024. u 13 sati u prostorijama ŽK Požega, Vukovarska 6.

Cilj radionice je malim, srednjim i velikim tvrtkama predstaviti nadolazeće EU natječaje te ih potaknuti na veći angažman prijave projekata. S obzirom da je HGK jedan od partnera na projektu EDIH CROBOHUB++, kroz taj javni poziv bit će predstavljene mogućnosti besplatnih usluga za poduzetnike. Također, konzultantska tvrtka Tempo savjetovanje d.o.o. iz Požege, koja je specijalizirana za poslovno savjetovanje i usluge priprema projekata za EU, na primjerima će ukratko prikazati proces pripreme za natječaje, te kako se projekti provode.

Program radionice:
• Izvori EU financiranja za tvrtke (pregled natječaja, otvorenih i u najavi)
• Projekt EDIH CROBOHUB++,
• Prezentacija Digitalne komore i usluge e-financiranja
• Prezentacija tvrtke Tempo savjetovanje ”Kako se pripremiti za uspješno korištenje bespovratnih sredstava iz EU fondova?”
Za sudjelovanje nema kotizacije, a prijava je obavezna putem platforme Digitalna komora na poveznici PRIJAVA do utorka, 21. svibnja.

Ukoliko niste registrirani u Digitalnu komoru, možete se registrirati ovdje, a upute za registraciju možete pronaći ovdje.

Izvor: HGK Županijska komora Požega

Vezano
Vezano