Search
Close this search box.

RASPISAN NATJEČAJ ZA ZAPOŠLJAVANJE Traže se pomoćnici u nastavi u okviru projekta „Obrazujmo se zajedno VII“ Požeško-slavonske županije

Požeško-slavonska županija u partnerstvu s pet srednjih i deset osnovnih škola s područja županije provodi projekt „Obrazujmo se zajedno VII“ u trajanju od 12 mjeseci, a kojim se osiguravaju pomoćnici u nastavi u osnovnoškolskim i srednjoškolskim ustanovama.
Cilj projekta je pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u osnovnoškolske i srednjoškolske ustanove na području Požeško-slavonske županije kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje.
U školskoj godini 2023./2024. pomoćnici u nastavi bit će zaposleni u školama sukladno tablici u prilogu. Radi se o zapošljavanju na ugovor o radu na određeno nepuno radno vrijeme od 4. rujna 2023. do 21. lipnja 2024. godine.
Uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati su četverogodišnja srednja stručna sprema i predočenje uvjerenja da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak. Prije početka rada pomoćnici u nastavi obvezni su završiti edukaciju za pomoćnika.
Natječaj je otvoren od 11. kolovoza 2023. do 21. kolovoza 2023., a detaljne informacije mogu se pronaći na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, na web stranicama škola te na internetskoj stranici Požeško-slavonske županije.
Projekt „Obrazujmo se zajedno VII“ provodi se od kolovoza 2023. do kolovoza 2024. godine, a financira se kroz Poziv „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza VI“, u okviru Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027., sredstvima Europskog socijalnog fonda plus (ESF+). U provedbi projekta odgovorna posrednička tijela su Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.                                                                                                                                      
Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi