Search
Close this search box.

REAKCIJA Očitovanje Direkcije Miss Hrvatske na natpise u medijima i izjave finalistice Leone Maroš

U našu redakciju danas je iz Direkcije Miss Hrvatske stigla slijedeća informacija:

”Neutemeljene izjave kako se na izboru Miss Hrvatske 2023., citiramo ”dogodilo nešto sumnjivo” demantiramo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Miss Hrvatske, uključujući I finale Miss Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid. Na finalu Miss Hrvatske 2023. održanom 27.11.2023. na kojem je pobijedila Tomislava Dukić, u stručnom ocjenjivačkom sudu bio je predstavnik Ureda javnog bilježnika Darja Bošnjak, koji je uz vlasnicu licence I predsjednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri zbrajanju glasova I potvrdio regularnost finala izbora Miss Hrvatske 2023.
Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistice Leone Maroši nećemo komentirati jer ga smatramo subjektivnim budući da svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje.
Neosnovane, neargumentirane i netočne navode o eventualnom namještanju finala (svakog pojedinca koji ima slične primisli) izbora Miss Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namjere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Miss Hrvatske, oštro osuđujemo.
Ako bude bilo potrebno putem Odvjetničkog ureda koji nas zastupa poduzeti ćemo sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Miss Hrvatske te djevojkama koje sudjeluju u natjecanju ne bi događali u u budućnosti” – , stoji u priopćenju Direkcije.

Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta
Iva Loparić Kontek
Direktorica i vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss svijeta
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano