Search
Close this search box.

RIFIJADA U VELIKOJ Sportsko natjecanje računovođa i financijskih djelatnika okupilo preko 300 sudionika

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Požega bila je domaćin i organizator dvadeset i druge po redu Rifijade – sportskih susreta računovođa i financijskih djelatnika Slavonije i Baranje. Svakoga rujna domaćin manifestacije je jedna udruga iz struke, a temeljni cilj je širenje mreže poslovnih kontakata te razmjena iskustva među sudionicima.
Sportski susreti u Velikoj okupili su preko 300 sudionika koji su se natjecali u 14 ekipnih i pojedinačnih disciplina poput pikada, odbojke, malog nogometa, stolnog tenisa, graničara i povlačenja užeta.
Uz natjecatelje, otvorenju sportskog nadmetanja prisustvovali su i načelnik Općine Velika Robert Hofman, načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević te predsjednik Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika Danimir Gulin.
Prije samoga odlaska na startne pozicije, predsjednica udruge domaćina Sunčica Bajić, poželjela je srdačnu dobrodošlicu sudionicima koji su pristigli iz svih krajeva Slavonije, Baranje i Središnje Hrvatske. Udruga računovođa i financijskih djelatnika Požega trenutno broji 196 članova koji obnašaju stručne i rukovodeće poslove u gospodarstvu, jedinicama lokalne uprave i samouprave, institucijama, neprofitnim organizacijama i knjigovodstvenim servisima.
– Izuzetna mi je čast pozdraviti vas u ovolikom broju u našoj Zlatnoj dolini i zaista smo ponosni što nam je pripala čast biti domaćinom dvadeset i druge Rifijade. Nadam se kako ćete svi iz Velike ponijeti samo lijepe uspomene koje će vas potaknuti da se vratite i pobliže upoznate Požeško-slavonsku županiju kojoj su vrata uvijek otvorena i koja ima mnogo toga za pokazati – rekla je Bajić.
Po završetku natjecanja, najuspješnijim sudionicima dodijeljena su priznanja, a prilikom dodjele u Vatrogasnom domu u Velikoj, sudionike je pozdravila županica Antonija Jozić izrazivši zadovoljstvo održavanjem 22. Rifijade u Požeško-slavonskoj županiji.
– Ovdje danas rezultati nisu važni, važni su osmijesi kojima je današnji dan bio ispunjen i važno je druženje s kolegama, oplemenjeno razmjenom poslovnih iskustava i kontakata za buduće suradnje. Iskreno se nadam da su vam Požeško-slavonska županija i Velika bili dobri domaćini i ispunili vaša očekivanja te se nadam da ćemo imati priliku ponoviti domaćinstvo – rekla je Jozić.

Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici