Search
Close this search box.

SAJMENI DAN NA PLETERNIČKOJ TRŽNICI Stariji kupovali presadnice, mlađi uživali u vožnji kočijom i družeći se s napuštenim psima

Sajmeni dan na Gradskoj tržnici u Pleternici i ove je subote bio vrlo zanimljiv. Proljeće je pa je na tržnici najviše presadnica, oko kojih su se skupljali stariji, dok su mlađi više uživali u druge dvije atrakcije: vožnji u kočiji i družeći se s napuštenim psima. Naime, Dražen Mađarević iz Rešetara rado se odazvao pozivu Pleterničana pa je sa svojim konjima, kočijom i pomoćnikom Danijelom Lucićem, došao na tržnicu ‘provozati’ zainteresirane. Nakon početnog opreza, mnoštvo mališana iskoristilo je priliku i besplatno se provozalo ulicama Pleternice.

Na sajmeni dan ovaj puta su došli i članovi Udruge za zaštitu životinja “Srce za lutalice” koji obilježavaju tri godine postojanja udruge. Pridružili su im se i zastupnici švedskog proizvođača hrane za pse Husse sa svojom maskotom psa, pa su najmlađi mogli fotografirati se s maskotom ili se poigrati s psićima. Uglavnom, svi koji su došli na tržnicu, pronašli su nešto za sebe i ugodno proveli prijepodne.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano