Search
Close this search box.

SASTANAK KOORDINACIJE UDRUGA “UHDDR i UHVDDR” GRADA KUTJEVA U tijeku pripreme za obilježavanje prvog Dana branitelja Grada Kutjeva

Održan je sastanak koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata a na dnrevnom tedu su bile dvije točke: pitanja vezana uz braniteljsku populaciju i stradalnike Domovinskog rata te pripreme za obilježavanje Dana branitelja Grada Kutjeva 17.lipnja.


Dan branitelja Grada Kutjeva obilježio bi se sa mimohodom svih pripadnika ratnih postrojbi s kretanjem od Trga graševine do školskog igrališta na kojem bi sudjelovali i učenici Osnovne škole Zdenka Turkovića. Na čelu bi bio zastavni vod koji bi pratili taktovi Limene glazbe Kutjevo. Očekuje se veliki broj posjetitelja iz Kutjeva i šire okoline a događaju će nazočiti visoki dužnosnici i pripadnici oružanih snaga RH. Nakon programa i govora gostiju slijedi zajednički ručak svih posjetitelja na kojem će biti vojnički grah.


Sastanci koordinacije Udruga nastavljaju i dalje s radom kako bi se što kvalitetnije organizirala ova prva proslava Dana branitelja Grada Kutjeva.

Tekst i foto: M.Cenbauer
Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano