Search
Close this search box.

SASTANAK ŽUPANICE I GRADONAČELNICE PLETERNICE “Svatko radi svoj dio posla, a drago mi je čuti nove ideje koje se razvijaju u Pleternici”

Održan je sastanak županice Antonije Jozić i gradonačelnice Pleternice Marije Šarić o čemu je na gradskoj internetskoj stranici objavljeno slijedeće:

– Oduvijek sam smatrala kako je najvažniji segment rada u gradovima, općinama i županiji obilazak terena, razgovor s ljudima i čelnicima određenog područja. Stoga sam s tom praksom nastavila i na mjestu županice, a ovaj sastanak s gradonačelnicom Pleternice zajednička je želja za rješavanjem aktualnih izazova – istaknula je Antonija Jozić, županica Požeško-slavonske županije.
Kako je županica i bivša gradonačelnica Pleternice dobro poznaje sve projekte koji su započeti, a s obzirom da je ipak proteklo dosta vremena od lokalnih izbora najviše govora je bilo o razvoju novih ideja i novih projekata na području Pleternice, a koji se zasigurno tiču i Požeško-slavonske županije.
– I sama smatram kako je osobna komunikacija i razgovor najbolji način za prezentaciju i rješavanje tekuće problematike stoga mi je izuzetno drago da smo danas mogle porazgovarati o vremenu koje je iza nas, a još više o vremenu koje nam dolazi. Puno stvari je realizirano, otvoren je e-inkubator, novoobnovljena kino dvorana doživljava novi zamah, Gradska tržnica pak postaje novi centar okupljanja, no naglasak smo obje svakako imale na budućnosti – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
Teme su bile uistinu različite, od izgradnje Aglomeracije Pleternica i Aglomeracije Zagrađe – Bučje – Brodski Drenovac za koju su nedavno osigurana sredstva, preko rekonstrukcije državne ceste DC-525 pa do izgradnje centra za starije osobe u Pleternici i dječjeg vrtića u Kuzmici.
– Županija ima odličnu suradnju s gradovima i općinama. Svatko radi svoj dio posla i drago mi je čuti nove ideje koje se razvijaju kako u Pleternici tako i u ostalim gradovima i općinama – zaključila je Jozić.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega