Search
Close this search box.

SAVJET MLADIH GRADA POŽEGE Donirali Fakultet turizma i ruralnog razvoja stručnom literaturom

Danas je Savjet mladih Grada Požege, sa ciljem obogaćivanja fonda knjižnice Fakulteta ruralnog razvoja i turizma u Požegi, donirao stručnu literaturu iz područja vezanih za stručne programe koje izvodi Fakultet. Osim stručne literature u doniranoj masi knjiga pronašli su se neki naslovi za razonodu te iz publicističke domene. Navedena literatura će služiti unapređenju istraživanja koje provode profesori i ostalo stručno osoblje s Fakulteta, ali i svim zainteresiranim pojedincima. Ovo predstavlja prekretnicu u suradnji između Savjeta mladih Grada Požege i Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi, kao i s njihovim Studentskim zborom.
Unatoč razvoju novih tehnoloških rješenja, tiskana izdanja knjiga i dalje zadržavaju svoju vrijednost. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente na korištenje dostupne literature u knjižnici Fakulteta. Velikodušna donacija omogućit će studentima uvid u nova područja te potaknuti stvaranje navike čitanja kod mladih.
Na današnjoj primopredaji literature sudjelovali su predstavnici Uprave fakulteta, doc.dr.sc. Berislav Andrlić prodekan za razvoj i poslovanje, voditeljica knjižnice Antonija Marinclin i predsjednik Savjeta mladig Grada Požege Luka Hećimović te Lovro Barić -Pilić.

Izvor: Savjet mladih

Vezano
Vezano