Search
Close this search box.

SCENSKI STUDIO ARTINA Uspjeh mladih plesačica na natjecanju Zagreb Christmas Ball by Marko Ciboci 


Scenski Studio ARTina ponosno slavi izniman uspjeh svojih mladih plesačica koje su nastupile s 10 koreografija, a osvojile čak 6 zlatnih, 2 srebrne i 3 brončane medalje na natjecanju Zagreb Christmas Ball by Marko Ciboci. 

S ponosom možemo istaknuti da su plesačice ovog malog, ali iznimno talentiranog studija, ostvarile nevjerojatan uspjeh na natjecanju koje je okupilo vrhunske plesače iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Njihov predan rad, posvećenost umjetnosti plesa i nevjerojatna energija na pozornici privukli su pažnju žirija i publike.

1. Mjesto modern solo junior – Tena Akalović
1. Mjesto lyrical solo junior – Mani Jerkić
1. Mjesto open duo junior – Ena Banaj i Laura Brozović
1. Mjesto lyrical solo mini – Mia Kraljak
1. Mjesto show solo mini – Lisa Šimić
1. Mjesto open grupa mini – Leona Pleša, Michelle Malbašić, Mia Dumančić, Iva Šutalo, Lisa Šimić i Mia Kraljak
2. Mjesto open solo mini – Mia Dumančić
2. Mjesto open duo children – Antea Akalović i Inga Pirović
3. Mjesto open solo mini – Michelle Malbašić
3. Mjesto show duo junior – Lana Margeta i Marta Pejić

Ove mlade umjetnice demonstrirale su izvanrednu tehniku, gracioznost i interpretaciju plesnih kompozicija, osvajajući srca publike i zasluženo osvajajući zlatne, srebrne i brončane medalje u različitim kategorijama, te su dodatno potvrdile raznolikost njihovih talenata i sposobnosti.

“Ovo je nevjerojatan trenutak za naš studio i naše plesačice. Ponosni smo na njihov trud, strast i predanost umjetnosti plesa. Ovaj uspjeh potvrđuje da veličina ne dolazi uvijek s veličinom studija, već s veličinom srca i predanosti”, izjavila je Kristina Novak, osnivačica Scenskog Studija ARTina.

Ovaj triumf ne samo da slavi plesnu izvrsnost, već i potiče sve mlade umjetnike da slijede svoje strasti i sanjaju veliko. Scenski Studio ARTina ostavlja neizbrisiv trag u plesnom svijetu Požeštine, donoseći radost i inspiraciju svojim izvedbama, te kolektivni doprinos plesnoj sceni, potvrđujući svoj status kao rasadnik talentiranih plesača i mjesto gdje se njeguje ljubav prema plesnoj umjetnosti i međusobnom prijateljstvu.

Izvor: ARTina

Vezano
Vezano