Search
Close this search box.

SINOĆ NA TRGU BEĆARCA Prvi put u našoj županiji – rekreativno vježbanje pod zvijezdama!

Be Active Night ili Rekreativni vježbanje pod zvijezdama neobično je događanje, prvi put viđeno u našoj županiji koje je okupilo mnoštvo građana, najviše djece, te raznih udruga iz Pleternice, Požege, Kutjeva i Velike – od mažoretkinja do nogometnih klubova, izviđače, folkloraše….Svi su se predstavili i pokazali što znaju, pozivajući i druge da im se pridruže.
Rekreativno vježbanje pod zvijezdama ideja je i organizacija članova Udruge ”La Bella Vite” iz Kutjeva, koju je podržala i pleternička Turistička zajednica kao i Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske. Povod je Europski tjedan sporta koji se obilježava diljem ‘starog kontinenta’.
Ovim događajem, rekli su organizatori, željeli su potaknuti što veći broj ljudi na bavljenje fizičkim aktivnostima tijekom cijele godine neovisno o njihovoj dobi, promovirati sport i zdrav način življenja. U tome ih je prigodnim riječima podržala i gradonačelnica Marija Šarić.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…