Search
Close this search box.

SINOĆ U GRADSKOJ KNJIŽNICI POŽEGA Promovirana knjiga Lidije Kovarik „Živimo život svojih snova”

U prisustvu brojnih ljubitelja pisane riječi, sinoć je u Gradskoj knjižnici Požega promovirana knjiga „Živimo život svojih snova” Lidije Kovarik. Riječ je o Požežanki koja se nakon udaje prije 12 godina preselila u Češku a ova promocija knjige bila je prva u Hrvatskoj.


– Lidija Kovarik magistra je prava, MBA i uspješna poduzetnica. Preseljenjem u Prag ta je inspirativna i hrabra Požežanka svoj život promijenila prateći svoje snove, osjećaje i želje. Trenutačno je direktorica Muzeja iluzijske umjetnosti u Pragu, a životnu strast za psihologijom živi radeći kao certificirana životna i poslovna trenerica belgijske Inge Rock Akademije, svojim članstvom u Mensi Češke Republike te mentorstvom. Ta inspirativna, kreativna i intuitivna žena svakom unosi mir i ujedno motivira druge kako bi na zabavan i zanimljiv način postali najbolja verzija sebe živeći život svojih snova. A kako postati najbolja verzija sebe živeći život svojih snova, otkrit će nam autorica na promociji svoje prve knjige – ovim je riječima Knjižnica najavila sinoćnju promociju knjige uspješne Požežanke.


Dodamo li ovome i riječi iz dvije recenzije (Inge Rock: „Jeste li se ikada zapitali postoji li nešto više u samom životu? Isto je činila i Lidija Kovařík. Ona je bila upravo tu gdje ste danas, tražeći odgovore, tragove i alate kako bi svoj život podigla na višu razinu. Učinite si veliku uslugu i pročitajte ovu knjigu. Lidija je trener koji vam upravo sada treba.” i Lordan Zafranović „Naučiti prihvatiti svoje postojanje kao jedno ‘Da’ za svoju sreću, usvojiti vlastiti život kao unikatnu mogućnost za osobnim razvojem koji vodi ka ispunjenju; i s cijelim tim ‘podešavanjem’ za život izraziti svojevrsno ‘Hvala’ bitku, kao rezultat ljudske zrelosti – životna filozofija pretočena u knjigu Lidije Kovařík.”) bit će to zasigurno dovoljno da se odlučite pročitati ovu zanimljivu knjigu.

Promociji u Knjižnici je prisustvovala i Maja Petrović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi