Search
Close this search box.

SINOĆ U KUTJEVU Ivana Krajina izabrana za novu Miss Požeško-slavonske županije!


Ivana Krajina Miss je Požeško-slavonske županije za 2024.godinu. Odlučio je tako stručni žiri sinoć u Kutjevu gdje je održano natjecanje. Prva pratilja joj je Dora Dračić. Odlukom Direkcije izbora Miss svijeta od ove godine druga pratilja se neće birati pa tako druge pratilje neće biti ni na natjecanjima u Hrvatskoj, odnosno, nije je bilo ni na ovom županijskom natjecanju.
U konkurenciji je bilo samo sedam djevojaka a niti jedna od njih nije bila iz naše županije. Naime, na javni poziv Direkcije Miss Hrvatske za Miss svijeta u našoj županiji se nije javila nijedna djevojka!
Ivana Krajina, nova miss Požeško-slavonske županije, je iz Svete Nedjelje, ima 23 godine i studentica je Medicinskog fakulteta u Rijeci. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji. Voli putovati, čitati i uvijek je u pokretu. Pjeva na fakultetskome zboru Axis. Također, povremeno volontira na fakultetu, u sklopu Teddy bear hospital te u radu s osobama s Downom u udruzi Rijeka 21.
– Sad ću predstavljati Požeško-slavonsku županiju na nadolazećem izboru za Miss Hrvatske. Jako se veselim tome, uzbuđena sam, nisam ovo nikako očekivala. Sad slijede pripreme koje ću, nadam se, nekako uskladiti s faksom. Ovo mi je lijepo iskustvo, upoznala sam puno dragih cura. Da li će izbor za Miss u mom životu nešto promijeniti, to ćemo vidjeti – kazala je nakon izbora Ivana. Inače, pojasnila je, bila se prijavila za natjecanje za Miss Zagrebačke županije ali je naknadno bila spriječena doći na natjecanje pa su ju iz Direkcije pozvali na natjecanje u Kutjevo.
Njena pratilja Dora ima 18 godina i učenica je Opće gimnazije iz Zagreba.
Pobjednici je lentu uručio gradonačelnik Josip Budimir a ‘okrunila’ ju je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu