Search
Close this search box.

SKUPŠTINA UDRUGE ALUMNI “FTRR” Uspješna godina s pogledom u budućnost

U Studentski dom “Dr. Franjo Tuđman” održana je Skupština Udruge diplomiranih studenata Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi „ALUMNI FTRR“. Tijekom održavanja skupštine na dnevnom redu su se našli izvještaj o radu za 2023. g s Financijskim izvješćem, plan i program rada za 2024.g s financijskim izvješćem, izvješće NO za 2023. g i izvješće Arbitražnog vijeća. Nakon kraće rasprave sva izvješća su usvojena jednoglasno uz poseban naglasak na uspješno odrađenu godinu.

U proteklom periodu odrađena je transformacija udruge iz ALUMNI VUP-a u ALUMNI “FTRR” uz brojne aktivnosti i događanja. Predsjednik udruge ALUMNI “FTRR” Bruno Horvat mag.oec apostrofirao je odličnu suradnju s domicilnim Fakultetom koji prati sve aktivnosti te daje snažnu podršku radu. Također je izneseno da je u postupku rješavanje prostora kako bi svi zainteresirani subjekti te studenti Fakulteta mogli u budućnosti ostvariti kontakte. Za novog člana Upravnog odbora izabran je Blaž Arežina koji će u budućnosti obavljati tajničke poslove. Svoju podršku radu Skupštine došli su dati doc.dr. Berislav Andrlić prodekan za razvoj poslovanja Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi te Domagoj Prša ravnatelja požeškog Studentskog centra koji je ujedno i prezentirao rad Studentskog doma te sve njegove kapacitete.

U narednoj godini udruga će se posebno posvetiti uz promociju Fakulteta te svih njegovih smjerova radu sa studentima te ih sve više uključivati u akademsku zajednicu. Sljedeće aktivnosti koje se planiraju u narednom razdoblju su sudjelovanje u programu za Dan grada Požege s promocijom vina i degustacijom proizvoda u sklopu projekta Zeleno-plavo, sudjelovanje na 42. Papučkim jaglacima te Festivalu kulenove seke u Velikoj. Nakon službenog dijela druženje je nastavljeno u studentskom restoranu uz večeru i degustaciju vina. Članovi koji su sudjelovali u radu Skupštine su bili Slavenko Čuljak, Milan Nikić, Vedran Kovačević, Zdravko Matičević, Maja Dumančić, Ivana Paun, Ivan Matijević, Vjeko Pišmiš i Milan Paun.

Izvor: Predsjednik Udruge ALUMNI FTRR: Bruno Horvat mag.oec

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi