Search
Close this search box.

SPORTSKA DVORANA „TOMISLAV PIRC“ U subotu završnica Katoličke malonogometne lige Požeške biskupije

U subotu 12. veljače održat će se završnica Katoličke malonogometne lige Požeške biskupije. Odigravanje utakmica četvrtfinala započinje u 9 sati u Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“ u Požegi prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Prve utakmice četvrtfinala igraju se od 9 sati, polufinalne od 11:40, utakmica za 3. mjesto u 13:20, a finale će se igrati s početkom u 14 sati.

Nakon odigranih utakmica triju kola ovogodišnje Lige, u završnicu je ušlo osam ekipa župa Požeške biskupije: Župa sv. Antuna Padovanskog, Našice; Župa sv. Augustina Biskupa, Velika; Župa sv. Ivana Krstitelja, Crnac; Župa sv. Tome Apostola, Rajić; Župa sv. Barbare, Jakšić; Župa Blažene Djevice Marije, Nova Kapela; Župa sv. Emerika, Oriovac i Župa sv. Antuna Padovanskog, Daruvar.

Odmah po završetku odigranih utakmica četvrtfinala, polufinala i finala, uslijedit će dodjela nagrada i priznanja za sudjelovanje u Katoličkoj malonogometnoj ligi Požeške biskupije 2021./22. godine u Dvorani bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi (Trg svetog Trojstva 18). Osvajač KMNL-a Požeške biskupije sudjelovat će na nacionalnoj završnici Katoličke malonogometne lige. Sve informacije o prethodnim utakmicama i rezultatima moguće je vidjeti na linku: https://score7.io/kmnlpz21-22.

Pripremio: I. T.

 

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega