Najčitanije

 • Fotogalerije

  STOLNI TENIS Predsjednik HSTS-a Zlatko Pospiš uručio priznanja Zlatku Pircu i Hrvoju Dujmoviću za doprinos u razvoju ovog sporta u Požegi i Hrvatskoj

  Na utakmici 4. kola HEP Superlige koju su stolnotenisači Požege odigrali protiv Libertas Marinkolora (Dubrovnik) u nedjelju 30. 10. 2022. nazočan je bio i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš. Tom prilikom gospodin Pospiš uručio je priznanja Zlatku Pircu i Hrvoju Dujmoviću za neprocjenjiv doprinos u razvoju stolnog tenisa u Hrvatskoj te posebno u gradu Požegi.
  Zlatko Pirc trenutno je trener stolnotenisačica Požege koje u ovoj sezoni 1. Hrvatske stolnoteniske lige – Istok imaju 4 pobjede u 4 odigrana susreta. Na svojoj redovnoj sjednici održanoj 20. 10. 2021. Skupština Stolnoteniskog kluba Požega ga je kao dugogodišnjeg igrača, trenera i predsjednika imenovala i za počasnog člana kluba.
  Hrvoje Dujmović je sadašnja alfa i omega STK Požega, glavni klupski operativac koji je i najzaslužniji za odlične rezultate posljednjih godina i ekspanziju požeškog stolnog tenisa. Dugogodišnji je igrač, trener, predsjednik, a trenutno vrši dužnost dopredsjednika i trenera muške ekipe. Još uvijek i aktivno igra te uspješno nastupa za drugu ekipu kluba koja se natječe u 2. HSTL – Slavonija zapad
  Stolnoteniski klub Požega s muškom ekipom igra najviši državni rang, HEP Supeligu, a prošle sezone taj rang je igrala i ženska ekipa. Osim toga odlično se radi i s mlađim kategorijama koje nastupaju na brojnim turnirima i državnim prvenstvima.

  Izvor: Požeški sportski savez

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije