Search
Close this search box.

„STUDENAC” – NOVI TRGOVAČKI LANAC U PLETERNICI Sa svojim sloganom ‘I sitno i bitno’ smjestio se u središtu grada – provjerite što se u njemu krije!

„Studenac, vodeći maloprodajni lanac prema broju prodavaonica u Hrvatskoj, njih gotovo 1100, otvorio je vrata svoje prodavaonice u Pleternici na adresi Ivana Šveara 8.  Suvremena prodavaonica Studenac koja se proteže na 146 m², od kojih je 93 m² prodajnog prostora, svojim je asortimanom prilagođena potrebama i željama lokalne sredine, a odsad će i građani Pleternice moći svoju kupnju obavljati u susjedu-trgovini u kojoj mogu pronaći i sitno i bitno.


Nakon Novske, ovo je druga organska prodavaonica Studenca u Slavoniji čime Studenac širi svoju prodajnu mrežu i na slavonsko tržište. Osim nove kvalitetne ponude za kupce, dolazak Studenca na područje Slavonije kreira i nova radna mjesta te i tako pridonosi slavonskom gospodarstvu. No, kupcima u Slavoniji dostupne su i prodavaonice Lonije, njih 19 na području Požeško – slavonske i Brodsko – posavske županije, koju je Studenac preuzeo u lipnju ove godine te su u procese preuređenja i integracije.


Uz izvrsnost u odnosima s kupcima, dugogodišnjem i sustavnom radu na kvaliteti ponude i širenju asortimana prema afinitetu lokalne zajednice, Studenac nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete za svoje kupce. Posebno u današnje vrijeme inflacije, kupcima nude dodatne pogodnosti i uštede, osobito putem programa vjernosti mobilne aplikacije Moj Studenac i  Cool kartice. Tako primjerice korisnici aplikacije prikupljene bodove mogu razmijeniti za omiljene proizvode ili za popust od 10 % na ukupnu košaricu, ostvaruju 7 % popusta na svaku kupnju, na raspolaganju su im i kombo kuponi, nagradni natječaji i ostale pogodnosti, dok svaki novoregistrirani korisnik dobije welcome kupon s 20% popusta na ukupnu kupnju. Briga za kupca i njegovo zadovoljstvo u cjelokupnom procesu kupnje jedan je od temeljnih poslovnih načela Studenca.


Od strateški važne 2018. godine Studenac snažno raste i razvija se te je danas jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj s gotovo 1100 prodavaonica i više od 5500 zaposlenika.
Kompanija nastavlja s poslovnom strategijom rasta kako uvođenjem novih inovativnih projekata i aktivnosti tako i unaprjeđivanjem postojećih s ciljem da do kraja godine dosegnu pro forma prihode od 500 milijuna eura i uđu u top tri maloprodajna lanca. Osluškujući potrebe kupaca i zahtjeve dinamičnog i izazovnog tržišta, Studenac se pozicionirao kao najbolji izbor u svakom susjedstvu koji nudi i sitno i bitno što je kupcu potrebno uz ugodno iskustvo kupnje“, poručili su iz Studenca.

Tekst: Studenac d.o.o.
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano