Search
Close this search box.

SUTRA U POŽEGI Otvoreno prvenstvo Hrvatske u Motocross-u

Povodom najave manifestacije Otvoreno prvenstvo Hrvatske u Motocross-u održana je konferencija za medije u Vijećnici Grada Požege. Prvenstvo se održava 28. travnja (nedjelja) na motocross stazi Villare s početkom u 13, 30 sati. U ime Grada Požege, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović pozvala je sve sugrađane na podržavanje utrke i dolazak u što većem broju.
Manifestaciju je najavio  gospodin Zlatko Jaroš iz moto kluba POŽEGA PROMET i zahvalio Gradu na potpori. Njegova pratnja bili su mlade nade motocross sporta, Danijel pod brojem 99 i Petar pod brojem 277.
„Očekujemo oko 120 vozača. Mi kao domaćini ćemo naravno nastupiti.  Zadovoljan sam što imamo mlade jer bez njih je sve što radimo uzaludno.“
Dodao je kako je staza pripremljena te danas kreću polijevanja zbog sigurnosti i vidljivosti čime se osiguravaju bolji uvjeti za održavanje prvenstva. U subotu se vrše verifikacije, a u nedjelju dopodne kreću treninzi. Od stranih natjecatelja dolaze vozači iz BiH i Slovenije.
Za kraj, pročelnica Maja  poželjela je sreću, brzinu i opreznost u utrci.

Izvor: Grad Požega

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu