Search
Close this search box.

„TAMBURA BEZ GRANICA” U KAPTOLU Sinoć srca posjetitelja ‘zagrijali’ tamburaški orkestri a večeras će to učiniti „Zlatni glas Zlatne doline”!

Sinoć je u Kaptolu započela trodnevna glazbena manifestacija „Tambura za dušu” koja se u ovom obliku održava prvi put. Prva večer nazvana je „Tambura bez granica” a nastupili su Kaptolački tamburaški orkestar, Tamburaški orkestar glazbene škole Josipa Runjanina iz Vinkovaca, Tamburaški orkestar TC Tamburatorijum iz Pančeva i Tamburaški orkestar Općine Semeljci. U gotovo sat i pol programa članovi ova četiri orkestra su pokazali i dokazali posjetiteljima kako se na tamburi mogu izvoditi i narodni napjevi, glazba iz filmova, pop glazba, ozbiljna glazba…čime su im ‘zagrijali’ srca i izmamili česte aplauze. Koncertu su, među ostalim, prisustvovali zamjenik županice Ferdinand Troha, načelnik Općine Kaptol Mile Pavičić i načelnik Općine Velika Robert Hofman.
Cijeli koncert možete pogledati na facebook profilu „Požeškog vodiča”. Večeras će se u Kaptolu održati tradicionalni festival „Zlatni glas Zlatne doline” a svi su pozvani u školsku sportsku dvoranu od 20,30 sati.
Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano