TEHNIČKA ŠKOLA POŽEGA Na svečanoj sjednici učenicima podijeljene pohvalnice i priznanja a maturantima i završne svjedodžbe

U Tehničkoj školi je održana  svečana sjednica na kojoj su učenicima dodijeljene zaslužene pohvalnice, nagrade i priznanja, a maturantima i završne svjedodžbe o uspješno završenom srednjoškolskom obrazovanju.
Ravnatelj gospodin Zoran Galić istaknuo je kako je školska godina 2022./2023. bila je zaista uspješna za brojne učenike Tehničke škole koji su se istaknuli izvrsnim rezultatima u raznim područjima: ocjenama, županijskim i državnim natjecanjima, sportskim rezultatima, smotrama i predstavljanju škole na najbolji mogući način.
Kao i svake godine, oprostili smo se s našim maturantima i nagradili najbolje među njima. Najboljim maturantom u trogodišnjim zanimanjima proglašen je učenik Daniel Galić, titulu maturanta generacije svojim rezultatima zaslužio je učenik Bruno Samardžija, učenik Adam Marjanović nagrađen je kao najbolji u kategoriji ambasadora Tehničke škole za promicanje vizije i misije škole te sudjelovanje u EU projektima, a najbolji među brojnim sportašima je učenik Mihael Martinaš koji je proglašen sportašem godine.
Rezultati, uspjesi, nagrade i pohvale pokazatelji su koliko je ova nastavna godina bila uspješna. Učenici su se istaknuli rezultatima u brojim županijskim i državnim natjecanjima, a poseban uspjeh ostvarili su: Jan Pavić – 1. mjesto na Državnom natjecanju strukovnih škola WorldSkills Croatia 2023 (disciplina Administracija IT sustava), Luka Petrović – 3. mjesto na Državnom natjecanju strukovnih škola WorldSkills Croatia 2023 (disciplina Automehatronika), Lara Kordaso – najbolja članica ekipe Tehničke škole na Međunarodnom ACSL natjecanju iz informatike (kategorija Classroom Division), Ivona Šilhan – 1. mjesto na državnoj razini kviza znanja i kreativnosti „Mreža čitanja“, Filip Čuljak – 2. mjesto na državnoj razini kviza znanja i kreativnosti „Mreža čitanja“, Marin Sabo – 7. mjesto na Državnom natjecanju „Opisujemo sustave“.

Izvor: Tehnička škola Požega

 


Vezano
Vezano
krispan-nasl
Izrada ukrasa za krispane!

Bećarski šor u Pleternici je spreman za adventska zbivanja i preostalo je još samo okititi krispane. Stoga je Muzej bećarca…