Search
Close this search box.

TEHNIČKA ŠKOLA POŽEGA Održan prvi Eko projektni dan

U Tehničkoj školi održan je prvi Eko projektni dan, važan u koracima postupka stjecanja statusa međunarodne Ekoškole. Održan je na Svjetski dan obnovljivih izvora energije koji se obilježava 26. travnja, na dan černobilske nuklearne katastrofe koja se dogodila 1986. godine.
Na sastanku Eko-odbora škole održan je savjetodavni posjet regionalne koordinatorice programa Ekoškole za Brodsko-posavsku županiju i Požeško-slavonsku županiju, gospođe Ljiljane Vidmar. Tijekom dana održana su brojna predavanja, radionice, izložba koje su uz profesore škole vodili i naši vanjski suradnici: Komunalac Požega d.o.o., Tekija d.o.o. i Šulc d.o.o. 
Škola je izradila i postavila pametno solarno stablo, kao i vrtnu hranilicu za ptice.
Gospodin Domagoj Šulc kao vanjski partner projekta (tvrtka Šulc d.o.o.) donira Tehničkoj školi automatsku meteo postaju sa senzorom za mjerenje kvalitete zraka i potrebnom opremom za montažu i prikupljanje podataka. 
Koordinatorice projekta su profesorice Marina Mirković i Antonia Petrović Klaić
Zahvaljujemo svima na suradnji, edukaciji i brizi za okoliš!


Izvor: Tehnička škola Požega/ M.Mirković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…