Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Dva požara i jedna vožnja automobilom pod utjecajem alkohola

Požari

U ponedjeljak 30. listopada 2023. oko 15 sati u mjestu Prekopakra u Frankopanskoj ulici, na deponiju građevinskog otpada na neutvrđeni način došlo je do zapaljenja piljevine koja je izgorjela.

Istoga dana, oko 15.05 sati u blizini mjesta Gradac na poljoprivrednoj površini, uslijed kvara na električnim instalacijama došlo je do požara na traktoru kojim je upravljao 52-godišnjak. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 700,00 eura.

Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,81 promil

U ponedjeljak 30. listopada 2023. oko 20.30 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja u prometu je zatečen 57-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,81 promil upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 57-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Lučinci i u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano