Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Izgorjela kuća, kod 63-godišnjaka pronađena marihuana, pod utjecajem alkohola od 2,16 promila skrivio prometnu nesreću…

Kod 63-godišnjaka pronađena marihuana
Protiv 63-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga

U subotu 12. ožujka 2022. oko 13 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, policijski  službenici su kod  63-godišnjaka pronašli marihuanu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Otkriven uzrok požara
Materijala šteta se procjenjuje na oko 40.000,00 kuna

U subotu 12. ožujka 2022. oko 2.20 sati u mjestu Ivandol, uslijed nepažnje 70-godišnjaka koji je ložio vatru, došlo je do ispadanja žara iz neispravne peći na drveni pod te potom u podrum gdje se vatra proširila na cijelu kuću koja je u potpunosti izgorjela. Također se vatra proširila i na krovište susjedne kuće u vlasništvu 54-godišnjaka gdje su nagorjele četiri grede, letve i oštećen dio crijepa. Materijala šteta se procjenjuje na oko 40.000,00 kuna.

Dragovoljna predaja u Pleternici

I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“
U subotu 12. ožujka 2022. na području Pleternice, 61-godišnjak je prilikom čišćenja dvorišne zgrade pronašao dva detonatora. Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,52 promila
48-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U subotu 12. ožujka 2022. oko 19.45 sati u mjestu Čaglin, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Ford“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,52 promila upravljao 48-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 48-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola od 2,16 promila skrivio prometnu nesreću
40-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U subotu 12. ožujka 2022. oko 20.30 sati u Pakracu u Ulici Augusta Cesarca, 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu 2,16 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, bjelovarskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine vozilom je prednjim desnim dijelom vozila udario u zadnji lijevi dio zaustavljenog automobila u vlasništvu 50-godišnjaka. 40-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: DVD Brestovac

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega