Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Kod 29-godišnjaka pronađena marihuana a na poljoprivrednoj površini ručna bomba


Kod 29-godišnjaka pronađena marihuana

U subotu 16. ožujka 2024. oko 16.40 sati na području grada Požege, policijski službenici su kod 24-godišnjaka pronašli preko 17 grama cannabis marihuane.

Protiv 24-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Pronašao ručnu bombu

U subotu 16. ožujka 2024. oko 9.10 sati u mjestu Poloje, 45-godišnjak je prilikom radova na poljoprivrednoj površini pronašao ručnu bombu.

Navedenu bombu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike

U subotu 16. ožujka 2024. oko 14.35 sati u mjestu Pekopakra u Ulici Matkovac, policijski službenici su u prometu zatekli 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 2,35 promila upravljao osobnim automobilom, a koji je prilikom policijskog postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Također je utvrđeno da je upravljao vozilom kojemu je isteklo važenje pokusnih pločica i kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće između mjesta Jašić i Eminovci.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi