Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Ozlijeđene četiri odrasle osobe i jedno dijete!

U padu s romobila teško ozlijeđeno dijete

U srijedu 21. lipnja 2023. oko 7.40 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića, 12-godišnje dijete koje se na romobilu kretalo nogostupom dolaskom do ulegnuća na nogostupu nastalo izvođenjem radova palo je sa romobila. Tom prilikom 12-godišnje dijete je teško ozlijeđeno. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje vezano za postojanje kaznenog djela ili prekršaja.

U prometnim nesrećama ozlijeđene četiri osobe

U srijedu 21. lipnja 2023. oko 19.20 sati između mjesta Bankovci i Trenkovo, 40-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom dolaskom do zavoja udesno nije se kretala što bliže desnom rubu kolnika te je prednjom lijevom stranom vozila udarila u prednji dio teretnog automobila kojim je upravljao 43-godišnjak, a koji se također nije kretao što bliže desnom rubu kolnika. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 40-godišnja vozačica i 42-godišnji putnik iz osobnog automobila, a protiv 40-godišnjakinje i 43-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 22.30 sati između mjesta Ramanovci i Kaptol, 53-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom prešla je na suprotnu prometnu traku i udarila prednjom lijevom bočnom stranom vozila u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljao 25-godišnjak. Nakon udara došlo je do odbacivanja oba vozila u putni kanal. U prometnoj nesreći 25-godišnjak je lakše ozlijeđen dok je 53-godišnjakinja teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici te bijeg s mjesta prometne nesreće u Pleternici na raskrižju ulica Stjepana Radića i Školska.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano