Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću a prijavljena je i još jedna prijevara

Prijavio prijevaru
U petak 3. lipnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 61-godišnjak s područja Jakšića da je 2019. s 52-godišnjakom s područja Pleternice dogovorio zamjenu traktora za drvnu masu za ogrjev u iznosu od 6.000,00 kuna. 52-godišnjak je preuzeo traktor, dok drva nije isporučio do današnjeg dana te se 61-godišnjak smatra prevarenim.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću
U petak 3. lipnja 2022. oko 21.30 sati u Požegi na raskrižju ulica Primorska i Priorljavska, 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,01 promil upravljao osobnim automobilom marke „Honda“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine vozilom je naletio na betonski rubni kamen nakon čega se nastavio nekontrolirano kretati te udario u  istočni rubni kamen gdje se i zaustavio. Protiv 40-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Dervišaga.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano