Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Pokraden župni ured i jedan ugostiteljski objekt!

Provaljeno u župni ured

U četvrtak 13. travnja 2023. tijekom dana u mjestu Kuzmica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u župni ured i otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Nepoznati počinitelj iz ugostiteljskog objekta otuđio novac

U četvrtak 13. travnja 2023., policijskim službenicima je prijavila 50-godišnjakinja da je dana 8. travnja 2023. u Požegi u Ulici Milke Trnine, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz ugostiteljskog objekta otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava

Narušavali javni red i mir

U četvrtak 13. travnja 2023. oko 15.30 sati u Požegi u Ulici Josipa Kozarca, 51-godišnjakinja je galamila na 34-godišnjakinju i 43-godišnjakinju koje su se nalazile u dvorištu.

Nešto kasnije, oko 17 sati u mjestu Brodski Drenovac u trgovini, 54-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,08 promila galamio na 21-godišnjakinju. Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

 Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici bana Josipa Jelačića.

I ovog vikenda pojačane mjere u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere. Ciljana akcija usmjerena na nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droga u prometu provodit će se u noći sa subote na nedjelju  15./16. travnja.
Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.
Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano