Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Policiji prijavljena prijevara a dvojica muškaraca upravljali vozilima s preko 2 promila alkohola u krvi!

Prijavio prijevaru
Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu
U petak 21. siječnja 2022., policijskim službenicima je prijavio 34-godišnjak s područja Požege da  je u razdoblju od kolovoza do studenoga 2021. poznanici posudio novac te predmete u ukupnoj vrijednosti od preko pet tisuća kuna, a koje mu ona nije vratila te se smatra prevarenim.

Pod utjecajem alkohola od preko dva promila upravljali vozilima
Počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama
U petak 21. siječnja 2022. oko 22.15 sati u Požegi u Ulici sv. Roka, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,11 promila upravljao 39-godišnjak.

U subotu 22. siječnja 2022. oko 0.10 sati u Požegi u Ulici Alojzija Stepinca, policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,08 promila upravljao 29-godišnjak.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici