Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Prijavila krađu novčanika, uhvaćen u krađi PVC prozora, automobilom udarila u stup javne rasvjete

Policija je tijekom jučerašnjeg dana zabilježila tri događaja.

Prijavila krađu novčanika
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava
U petak 4. veljače 2022. policijskim službenicima je prijavila 29-godišnjakinja da joj je dana 3. veljače 2022. u poslijepodnevnim satima u Požegi u Ulici Antuna Mihanovića, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz otključanog osobnog automobila otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti, bankovne kartice i novac.

Zatečen u krađi PVC prozora
Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava
U petak 4. veljače 2022. oko 12.30 sati u mjestu Subocka,  policijski službenici su zatekli 47-godišnjaka koji je iz kuće u vlasništvu 58-godišnjakinje otuđio dva PVC prozora. 47-godišnjak je uhićen i kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinio kazneno djelo „Teška krađa“.

Vozilom udarila u stup javne rasvjete
U prometnoj nesreći 72-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog
U petak 4. veljače 2022. oko 17.55 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara, 72-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake prilikom čega je lijevim kotačima udarila u istočni rubni kamen, izgubila nadzor nad vozilom te prednjim dijelom vozila udarila u stup javne rasvjete u vlasništvu Grada Pleternice. U prometnoj nesreći 72-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vezano
Vezano