Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Prijavljena krađa električnog romobila, na triježnjenje priveden muškarac s 2,60 promila alkohola u krvi…

Prijavio krađu električnog romobila

U subotu 29. srpnja 2023. policijskim službenicima je prijavio 43-godišnjak da mu je dana 26. srpnja 2023. u noćnim satima u mjestu Velika, nepoznati počinitelj (ili više njih) s terase otuđio električni romobil. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pronašli i dragovoljno predali eksplozivna sredstva i streljivo

U subotu 29. srpnja 2023. na području Pakraca, 68-godišnjak je prilikom čišćenja bunara pronašao i dragovoljno policijskim službenicima predao tijelo automatske puške, tri spremnika i 62 komada streljiva.

Istoga dana, u mjestu Badljevina, 49-godišnjak je policijskim službenicima predao pištolj s pripadajućim spremnikom i tri komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U subotu 29. srpnja 2023. oko 22.05 sati u mjestu Čaglin u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su u prometu zatekli 50-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 2,60 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 50-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
  Prometna problematika
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Pavla Thallera.
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi