TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Prijavljena krađa električnog romobila, na triježnjenje priveden muškarac s 2,60 promila alkohola u krvi…

Prijavio krađu električnog romobila

U subotu 29. srpnja 2023. policijskim službenicima je prijavio 43-godišnjak da mu je dana 26. srpnja 2023. u noćnim satima u mjestu Velika, nepoznati počinitelj (ili više njih) s terase otuđio električni romobil. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pronašli i dragovoljno predali eksplozivna sredstva i streljivo

U subotu 29. srpnja 2023. na području Pakraca, 68-godišnjak je prilikom čišćenja bunara pronašao i dragovoljno policijskim službenicima predao tijelo automatske puške, tri spremnika i 62 komada streljiva.

Istoga dana, u mjestu Badljevina, 49-godišnjak je policijskim službenicima predao pištolj s pripadajućim spremnikom i tri komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U subotu 29. srpnja 2023. oko 22.05 sati u mjestu Čaglin u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su u prometu zatekli 50-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 2,60 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 50-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
  Prometna problematika
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Pavla Thallera.
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vezano
Vezano