Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Teško ozlijeđen 70-godišnjak, 16-godišnjem recidivisti oduzeto vozilo, za volanom s 2,14 promila alkohola u krvi!

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 70-godišnjak
Protiv vozača slijedi prekršajni nalog

U subotu 5. ožujka 2022. oko 12.20 sati u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici, 70-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Suzuki“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sišao s kolnika i nastavio vožnju po travnatoj površini gdje je prednji dijelom vozila udario u zadnji dio parkiranog osobnog automobila marke „Alfa“, osječkih registarskih oznaka u vlasništvu 54-godišnjaka. Nakon udara došlo je do zanošenja „Alfe“ te udara u metalnu ogradu u vlasništvu 45-godišnjaka, dok je „Suzuki“ nastavio kretanje i udario u metalnu ogradu u vlasništvu 39-godišnjaka te u kuću u vlasništvu 75-godišnjakinje. U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

16-godišnjem recidivisti oduzeto vozilo
Policijski službenici su u prometu zatekli višestrukog počinitelja prometnih prekršaja

U subotu 5. ožujka 2022. oko 16.10 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, a kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 16-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Protiv 16-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je oduzeto vozilo kojim je upravljao.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,14 promila
Protiv 38-godišnjaka slijedi prekršajni nalog

U subotu 5. ožujka 2022. oko 16.20 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,14 promila upravljao 38-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 38-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano