Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA U prometnim nesrećama ozlijeđene tri osobe

Anonimni građanin dragovoljno predao kuburu i streljivo

U petak 7. srpnja 2023. u Pakracu, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao kuburu i 60 komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja. I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja-manje tragedija”

Držao psa bez nadzora

U petak 7. srpnja 2023. oko 18.30 sati u mjestu Eminovci u Vukovarskoj ulici, 50-godišnjak je držao psa bez nadzora, a koji se zatrčao prema 42-godišnjakinji koja je vodila psa na povodcu te od straha pobjegla, dok je pas 50-godišnjaka izgrizao njenog psa koji je od ozljeda uginuo. Protiv 50-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U prometnim nesrećama ozlijeđene tri osobe

U petak 7. srpnja 2023. oko 8.40 sati između mjesta Kutjevo i Bektež, 28-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te prešla u suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog automobila, a kojim je upravljao 68-godišnjak.

Uslijed udara osobni automobil kojim je upravljala 28-godišnjakinja je odbačen u putni kanal, dok je vozilo kojim je upravljao 68-godišnjak odbačeno na središnji dio kolnika. U prometnoj nesreći 68-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 28-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 17.15 sati u mjestu Busnovi, 43-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,48 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te udario  u smjerokazni stupić nakon čega je došlo do slijetanja vozila s kolnika i udara u drvo bora. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici iz vozila starosti 13 i 41 godinu, dok protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU Požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta  prometne nesreće u Požegi u Dalmatinskoj ulici te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici te u Kutjevu u Ulici Ante Starčevića.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,78 promila

U subotu 7. srpnja 2023. oko 22.20 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,78 promila upravljao 40-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Izvor: PU požeško-dslavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano