Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 65-godišnjak, bez položenog vozačkog ispita i s 2,78 promila alkohola u krvi upravljao mopedom, nepoznati počinitelj oštetio osobni automobil…

Nepoznati počinitelj oštetio osobni automobil

U subotu 7. listopada 2023. u ranim jutarnjim satima u Požegi u Ulici Pape Ivana Pavla II, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio osobni automobil u vlasništvu 60-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Dvojica upravljala vozilima pod utjecajem alkohola

U subotu 7. listopada 2023. oko 17.40 sati u mjestu Bilice, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,28 promila upravljao 47-godišnjak.

U nedjelju 8. listopada 2023. oko 4.20 sati u Požegi u Osječkoj ulici u prometu je zatečen 30-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba počinitelja su smještena  u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja  i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,78 promila upravljao neregistriranim mopedom

U subotu 7. listopada 2023. oko 11.30 sati u Požegi u Ulici Slavka Kolara u prometu je zatečen 35-godišnjak koji je prije stjecanja prava na upravljanje, ne koristeći zaštitnu kacigu i pod utjecajem alkohola od 2,78 promila upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima.
 
U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 65-godišnji vozač

U subotu 7. listopada 2023. oko 9.25 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića, 65-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao s kolnika na travnatu površinu i prednjim dijelom vozila udario u drvo nakon čega je došlo do okretanja vozila na krov.

U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Pleternici u Ulici Matije Gupca te prometna nesreća s materijalnom štetom u Jakšiću u Ulici Stjepana Radića.

Otuđena rampa

U razdoblju 6./7. listopada 2023. na šumskoj cesti na području Pakraca, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio rampu u vlasništvu Hrvatskih šuma.  

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Vezano
Vezano