Search
Close this search box.

TIJEKOM PONEDJELJKA I UTORKA U prometnim nesrećama ozlijeđene četiri osobe

Nepoznati počinitelj otuđio torbicu

U ponedjeljak 24. srpnja 2023., policijskim službenicima je prijavio 45-godišnjak da mu je u razdoblju  23./24. srpnja 2023. u mjestu Velika u Zvonimirovoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz traktora otuđio torbicu u kojoj su se nalazili dokumenti i novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U prometnim nesrećama ozlijeđene četiri osobe

U ponedjeljak 24. srpnja 2023. oko 15.40 sati u mjestu Mihaljevci, 34-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, u nepreglednom zavoju udesno pretjecao je osobni automobil, izgubio nadzor nad vozilom skrenuo na putnu bankinu i udario u ogradu obiteljske kuće, parkirani osobni automobil i prometni znak. Također je utvrđeno da vozač i 34-godišnji putnik tijekom vožnje nisu koristili sigurnosni pojas.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 34-godišnji putnik protiv kojeg slijedi obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama kao i vozač protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 20.20 sati u Požegi na raskrižju ulica Zrinska i Ante Starčevića, 62-godišnji vozač koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta zbog ne odazivanja na liječnički pregled i pod utjecajem alkohola od 2,75 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te udario  prednjim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila kojeg je zbog skretanja ulijevo zaustavila 52-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći 52-godišnjakinja je lakše ozlijeđena kao i 62-godišnjak protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U utorak 25. srpnja 2023. oko 0.50 sati u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića, 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom sletio na nogostup i udario u armaturnu mrežu i betonske blokove.

Nakon udara, 19-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković
 

Vezano
Vezano