Search
Close this search box.

TRAGIČNA SMRT USPJEŠNOG PODUZETNIKA I SPORTSKOG DJELATNIKA Sahrana Marka Ćališa će biti u ponedjeljak

Kao što već objavljeno, jučer je u prevrtanju traktora smrtno stradao Marko Ćališ, osnivač i vlasnik tvrtke Poljana d.o.o. Ćališ je ujedno bio aktivan i u sportu.
– Jučer nas je napustio moj/naš dragi prijatelj kolega i domoljub Marko Ćališ. Marko se, kao istinski domoljub, u počecima stvaranja neovisne Hrvatske uključio u osnivanje HDZ-a u našoj Općini, isto tako početkom Domovinskog rata među prvima se stavio na branik Domovine. Ubrzo je osnovao svoju firmu Poljana koju je neizmjerno volio, zaposlio je svoje prijatelje i uspješno razvijao do današnjih dana. Ponovnim osnivanjem Općine Jakšić uključio se u rad Općinskog vijeća općine Jakšić. Poslije Općinskog poglavarstva, bio je predsjednik Općinskog vijeća općine Jakšić. Ništa ga nije zaustavilo uz sve obveze da aktivno pomaže razvoj sporta. Dugi niz godina je u rukovodstvu NK Jakšić, NK Eminovci NK Slavonije gdje je u u svim klubovima ostavio neizbrisivi trag. Nikako ne treba zaboraviti njegov rad i vođenje Ramske zajednice. LD Seljak iz Jakšića ne može zaboraviti njegov neizbrisivi doprinos razvoju uzgoju i zaštiti lovstva. Dragi prijatelju Marko, ovako bih danima mogao pisati o tebi, tvojim aktivnostima i dobrim djelima. Znaj da sam te nosio u svom srcu, dušii i mislima i uvijek ću te nositi. Neka te prate anđeli i vjerujem da ćemo jednoga dana naći gore. Hvala ti i za sve, počivao umiru Božjem – napisao je o Marku Ćališu na svom facebook profilu načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević.
Sahrana Marka Ćališa bit će u ponedjeljak, 31.srpnja, na mjesnom groblju Svetinja u 17 sati. Misa zadužnica će se služiti nakon sahrane u kapeli u Eminovcima.
Iskrena sućut obitelji.

Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano