Search
Close this search box.

TRAGOM VAŠIH PRIMJEDBI I PITANJA Čitatelj: – „Na cesti kroz Mali Bilač prema Buku rupa je na rupi, kamen su dovezli krajem ožujka i još ga nisu ugradili – kad će?”

Javio nam se čitatelj koji svakodnevno prevozi djecu u školu (podaci u redakciji) i na tom putu ima problema zbog lošeg stanja ceste. Evo što je napisao a poslao je i fotografije:

– „Pomozite nama vozačima koji djecu svakodnevno vozimo u školu i iz škole. Ovo je cesta koja vodi od pruge u Knežcima prema Buku, a kroz Mali Bilač. Tamo je rupa na rupi, kamen su dovezli krajem ožujka i još ga nisu ugradili pa se pitamo – kad će? Rupe i dalje stoje a nama koji tuda prolazimo rupe i kamen prave probleme u mimoilaženju s drugim vozilima. Ta cesta je u ingerenciji Županijske uprave za ceste.”
Tragom pitanja kontaktirali smo ŽUC no, cesta, kažu, nije njihova. – Cesta Kula – Ciglenik – Veliki Bilač pripada Županijskoj upravi za ceste, a cesta od skretanja prema Malom Bilaču i dalje je nerazvrstana i u nadležnosti je Grada Pleternice – kazao je ravnatelj Mijo Jozak.
Isti upit proslijedili smo potom gradonačelnici Mariji Šarić. – Otići ću na teren i vidjeti u čemu je problem. Riješit ćemo to – kazala je gradonačelnica.

Tekst: V.Milković
Foto: čitatelj

Vezano
Vezano