Search
Close this search box.

TRAKTORIST PRIVEDEN U POSEBNE PROSTORIJE POLICIJE Počinio je čak tri prekršaja!

Požar na gospodarskoj zgradi

U četvrtak 4. travnja 2024. oko 18 sati u mjestu Kaptol u Komarovačkoj ulici, došlo je do požara na gospodarskoj zgradi u vlasništvu 27-godišnjaka.

Slijedi očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka navedenog požara.

Za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola i pod utjecajem alkohola od 2,48 promila upravljao traktorom

U četvrtak 4. travnja 2024. oko 17.45 sati u mjestu Bučje (kod Pleternice), policijski službenici su u prometu zatekli vozača starosti 60 godina koji je pod utjecajem alkohola od 2,48 promila i za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom.

Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 60-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o obveznim osiguranjima u prometu  i Zakona o osobnoj iskaznici.
 
Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između mjesta Eminovci i Treštanovci.

I ovog vikenda pojačane mjere u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega