Search
Close this search box.

TRAŽE GA Vozilom sletio s kolnika, udario u metalne nosače pa pobjegao

I jučer je policija imala posla s alkoholiziranim vozačima. Pročitajte više u redovnom dnevnom izvješću.

Anonimni građanin dragovoljno predao 559 komada streljiva
I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“
U petak 28. siječnja 2022. na području Pleternice, anonimni građanin je policijskim službenicima predao 559 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način učiniti svoj dom sigurnijim, a možda time spasiti i nečiji život. Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

Vozilom sletio s kolnika, udario u metalne nosače pa pobjegao
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem
U razdoblju 27./28. siječnja 2022. u Lipiku u Jadranskoj ulici, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom uslijed neprilagođene sletio s kolnika na putnu bankinu i udario u metalni nosač prometnog znaka i metalni nosač informacijske table u vlasništvu Grada Lipika nakon čega je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao.

Pod utjecajem alkohola upravljali vozilima
Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog
U petak 28. siječnja 2022. oko 21.30 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,65 promila upravljao 27-godišnjak.

Nešto kasnije, oko 23.35 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka koji se na izlasku iz Ulice Ivana Šveara nije zaustavio na vidno postavljeni prometni znak „obavezno zaustavljanje“,  kao i na svjetlosne i zvučne signale policijskih službenika. Nadalje je utvrđeno da je vozilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao 51-godišnjak.

Vezano
Vezano
20240314_100432
OPET Prevaren putem društvene mreže

Prevaren putem društvene mreže U ponedjeljak 8. travnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 70-godišnjak s područja Požege da je krajem…

Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi