Search
Close this search box.

TURISTIČKA ZAJEDNICA „ZLATNI PAPUK” Sutra – regulacija prometa i povremeno njegovo zaustavljanje zbog cestovne biciklističke trke Gran fondo Zlatni Papuk

Sutra, 16.rujna, u organizaciji TZ Zlatni Papuk, BBK Požega te općina Brestovac, Kaptol, Jakšić i Velika održava se 2.Gran fondo Zlatni Papuk, cestovna biciklistička utrka na području Zlatnog Papuka te dijelom grada Požege i grada Kutjeva. Smatramo da smo dužni obavijestiti građanstvo da će u periodu od 12h do 14:30h na ruti utrke biti povremena regulacija prometa te kraće zaustavljanje prometa radi propuštanja biciklista, u suradnji sa prometnom policijom, a u skladu sa pravilima Gran fondo biciklističkih utrka.
Start utrke je u 12h u Brestovcu, a utrka ima slijedeći smjer kretanja: Brestovac-Skenderovci-Lučinci-Toranj-Biškupci-Stražeman-Potočani-Velika-Kaptol-Eminovci-Jakšić-Vetovo-Podgorje-Kaptol-Alilovci-Požega-Mihaljevci-Velika- kamenolom Veličanka-Potočani-Biškupci-Toranj-Lučinci-Pasikovci-Brestovac.
Istovremeno, kod OŠ „Dragutina Lermana“ u Brestovcu odvijat će se program za djecu, sa raznim poligonima za bicikliranje i natjecanje te razni zabavni sadržaji.
Također, Oldtimer klub „Velikaši“ u sklobu Gran Fonda Zlatni Papuk organiziraju 8.susret i vožnju starodobnih bicikala koja će se kretati od trgovačkog centra Supernova u Požegi do Brestovca, Dolca i Starog Brestovca, vožnja počinje u 10h.
Turistička zajednica Zlatni Papuk poziva sve građane da pogledaju utrku ispred svojih kuća, ulica, kafića ili svojih omiljenih okupljališta te pozdrave bicikliste i tako ima tako daju podršku i dobrodošlicu u našu destinaciju!
Više informacija o utrci i popratnim sadržajima možete dobiti na našuj facebook stranici Gran Fondo Zlatni Papuk.

Izvor: TZ Zlatni Papuk

Lijep pozdrav

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi