Najčitanije

 • Fotogalerije

  TURIZAM U NAŠOJ ŽUPANIJI U prvih sedam mjeseci ove godine otvoreno 15 novih smještajnih objekata a broj noćenja u odnosu na 2019.godinu porastao za 66,34 posto!

  Iz mjeseca u mjesec sve veći broj turista dolazi u Zlatnu Slavoniju, odnosno Požeško-slavonsku županiju. Za to je uvelike zaslužna sve kvalitetnija i obogaćena turistička ponuda, iznimno ljubazni domaćini  i povećanje broja smještajnih kapaciteta koji je u 7 mjeseci 2022. godine povećan za dodatnih 63 kreveta u 15 novootvorenih smještajnih objekata.
  Uz navedeno Turistička zajednica Požeško – slavonske županije je implementirala novi brend Zlatna Slavonija koji je iznimno dobro prihvaćen kod gostiju i koji će dobiti nadogradnju u smislu turističkih proizvoda gastronomije, enologije, aktivnosti, baštine… do kraja 2022. godine.


  Rast potvrđuje i nacionalna statistika eVisitor sustava gdje je vidljivo da je u Požeško-slavonskoj županiji u prvih 7 mjeseci ove godine zabilježen porast broja noćenja za 66,34 % u odnosu na 2019. godinu, te povećanje od 101,56 % u odnosu na 2018. godinu što je najveći porast broja noćenja na razini cijele Hrvatske usporedno s istim periodom 2018. i 2019. godine.
  Tekst: pszupanija.hr 

  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači