Search
Close this search box.

TURNIR ŽUPANIJSKE MATICE UMIROVLJENIKA U PIKADU „Neka vam ovaj dan bude ispunjen osmijesima“

Turnir u pikadu Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije koji ima popriličnu tradiciju i koji okuplja pripadnike zlatne dobi s područja županije, ove godine održava se u Pleternici.
Dobrodošlicu ispred domaćina Matice umirovljenika Pleternica poželio je predsjednik Stjepan Erjavac podsjetivši kako je natjecanje započelo 2012. godine u Brestovcu isključivo za žene.


Okupljene je pozdravio i predsjednik županijske Matice umirovljenika, Slavko Glavaš.
– Borit ćemo se svim silama da održimo naše tradicije i običaje druženja u fer atmosferi. Neka današnji dan protekne u korektnom natjecanju, uz puno sreće i uspjeha – rekao je Glavaš.
Dobrodošlicu u Grad Pleternicu umirovljenicima iz drugih gradova i općina poželjela je i pleternička gradonačelnica, Marija Šarić.
– Natjecateljski dio ćete odraditi, ali još je važnije da se družite, ovom prilikom upravo u prostorijama gdje se i inače druže naši umirovljenici. Drago mi je da zajednički stvarate nove uspomene i tako si uljepšavate zlatnu dob i zlatne dane – rekla je Šarić.

Županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić na otvorenju natjecanja, uz želje za uspjehom, čestitala je Međunarodni dan obitelji.
– Želim vam da ovaj dan bude ispunjen osmijesima i radošću, a ujedno koristim priliku da vam svima čestitam Međunarodni dan obitelji. Neka je sretno i blagoslovljeno vama i vašim obiteljima, a zapravo i svima nama zajedno jer smo kao zajednica jedna velika obitelj koja se treba podržavati – rekla je Jozić.

Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega