Search
Close this search box.

U BISKUPSKOM DOMU Biskup Martinović primio skupinu vjernika iz rodnog mjesta Matići

Na čelu sa fra Pericom Martinović skupina vjernika iz sela Matići, filijale Župe Uznesenja BDM u Tolisi posjetila je 28. lipnja 2024. Požegu i u Biskupskom domu sastala se s biskupom Ivom Martinovićem. Na početku su čestitali biskupu Ivi na ređenju i preuzimanju službe požeškog biskupa. Iskazali su ponos da je iz njihove župe među brojnim svećenicima iznikao i jedan biskup.
Zahvaljujući na čestitci i dolasku, biskup Ivo je kazao kako ovim susretom želi posvjedočiti svoju zahvalnost za blizinu i povezanost sa Župom Tolisa, ali i za sve njihove molitve koje su prikazali Bogu u sudjelovanjem na biskupskom ređenju u Požegi ili u svojim obiteljima. Upoznao je goste sa djelovanjem Požeške biskupije, koja se tijekom dvadesetsedmogodišnjeg postojanja uz niz pastoralnih aktivnosti razvila i na odgojno-obrazovnom, kulturnom i karitativnom području.
Na susretu se među ostalim razgovaralo i o euharistijskom slavlju u Župi Tolisa, kojim bi biskup Ivo zahvalio Bogu za sva primljena dobročinstva. Zahvalio je svima za ugodni susret, poželjevši da i dalje mole za sve svećenike, redovnike i redovnice iz Župe Tolisa i Požeške biskupije.

Izvor: Požeška biskupija

Vezano
Vezano