Search
Close this search box.

U DANE VIKENDA Policija je evidentirala 87 prekršaja – najveća izrečena kazna je 1320 eura!

Rezultati pojačanih mjera u prometu

nih mjera u prometuKako je bilo najavljeno i protekli vikend s ciljem osiguranja povoljnog stanja sigurnosti cestovnog prometa provedene su mjere pojačanog nadzora prometa, posebice usmjerene na tzv. ‘četiri glavne ubojice u prometu’ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja.

Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 87 prekršaja, od čega izdvajamo osam prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 15 prekršaja ne korištenja sigurnosnog pojasa te 45 prekršaja nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja.

Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio u nedjelju 29. siječnja 2023. oko 4.10 sati u Požegi u Ulici Antuna Kanižlića gdje su policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola 1,70 promila upravljao 38-godišnjak.

Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 1320,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Zoran Vakula i pleternički školarci
Komemoracija u Ruševu
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali