Search
Close this search box.

U GRADSKOJ KNJIŽNICI POŽEGA Otvorenje izložbe fotografija Marije Mrkojević „Savršeni svijet”

U Gradskoj knjižnici Požega sutra će biti otvorena izložba fotografija Savršeni svijet autorice Marije Mrkojević. Otvorenje je zakazano u 19 sati na Galeriji svjetlosti.
„Savršeni svijet” izložba je fotografija nastala u okviru fotonatječaja Camera Aurea koji je Gradska knjižnica Požega raspisala za punoljetne fotografe s prebivalištem u Požeško-slavonskoj županiji sa ciljem promocije zavičajnog stvaralaštva i fotografa s područja Požeško-slavonske županije, ali i obogaćivanja kulturne ponude grada Požege Izložbenim programom Knjižnice. Natječaj je trajao od 22. veljače do 15. svibnja 2023. godine, a vrednovanjem prispjelih prijavnica i fotografskih portfolija autora Prosudbeno povjerenstvo ocijenilo je da su radovi autorice Marije Mrkojević najkvalitetniji te je ona odabrana kao pobjednica fotonatječaja Camera Aurea.
Marija Mrkojević rođena je 2. studenog 1981. godine u Požegi. Profesorica je hrvatskog jezika u Gimnaziji Požega. Fotografijom kao hobijem bavi se od 2016. godine i otad je sudjelovala u brojnim natječajima i izložbama.
Izložba fotografija organizirana je uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Izvor: Gradska knjižnica Požega/ V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi