Search
Close this search box.

U JAKŠIĆU SE ODRŽAVAJU SPORTSKE IGRE UMIROVLJENIKA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE „Velika vam hvala što ste, i u vremenu kad ste se umirovili, ostali aktivni, ostali oni koji potiču aktivnosti, koji oplemenjuju našu zajednicu”


Matica umirovljenika Jakšića danas je domaćin Sportskim igrama umirovljenika Požeško-slavonske županije. Jutros rano, na otvorenju Igara, prisutne umirovljenike pozdravili su, u ime organizatora, predsjednik Udruge Slavko Glavaš, potom predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić, načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević i županica Antonija Jozić koja je i otvorila sportske igre.
– Htjela bih vam se zahvaliti na svemu onom što ste kroz svoj radni vijek činili na svojim radnim mjestima, na svim onim tragovima koje ste ostavili u svojim poduzećima, obrtima, ustanovama…u kojima ste radili ali, isto tako, velika vam hvala što ste i u vremenu kad ste se ‘umirovili’ ostali aktivni, ostali oni koji potiču aktivnosti, koji rade, koji oplemenjuju našu zaj4ednicu – istakla je županica Jozić.
Umirovljenici se natječu u igranju šaha i bele, u pikadu, kolutovima i na visećoj kuglani. Organizator Sportskih igara je Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega