Search
Close this search box.

U KUTJEVU Održana Pikijada 2022. – ukupni pobjednik je Matica umirovljenika Pleternice

Matica umirovljenika Grada Kutjeva u suradnji s Maticom umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirala je Pikijadu. Natjecanje u pikadu otvoreno je pred vatrogasnom domom u Kutjevu, pred okupljenim sudionicima i gostima kojima se obratio i gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir. On je u iskrenom obraćanju, pored pohvale samoj Matici Umirovljenika za iznimnu aktivnost, napomenuo kako je svjestan da današnje mlađe generacije nažalost nemaju tu razinu neposrednog druženja kao što su to imale starije generacije te naveo kako će se Grad potruditi angažirati na tom planu u poticaju novim vidovima socijalizacije kako bi se i mlađi ‘družili više, a manje vremena provodili na svojim pametnim telefonima i igricama’.


Predsjednik Matice umirovljenika Kutjeva, Nediljko Nenadić, zahvalio se gradonačelniku na podršci, a posebice na dodjeli uskrsnica ove godine i kroz šalu naveo kako se nada da će se tako što dogoditi i za Božić. Gradonačelnik je na to uzvratio sa spremnošću da i dalje pruža podršku umirovljenicima te da ih Grad ni u tom periodu neće zaboraviti.


U 13 sati proglašeni su pobjednici i to: U ukupnom plasmanu ovogodišnje Pikijade Umirovljenika Požeško Slavonske Županije pobijedila je Matica umirovljenika Grada Pleternice. Pojedinačno u grupi za žene se pokazala kao najuspešnija Zdenka Katalinić, članica udruge Matica umirovljenika Pakraca-Lipika. U grupi za muškarce istakao se Anto Kocijan, član Matice umirovljenika Grada Pleternice.


Ekipno za žene, najbolje su bile umirovljenice iz Pakraca – Lipika, a ekipno za muškarce umirovljenici Grada Pleternice.

Izvor: kutjevacki.hr

Vezano
Vezano