Search
Close this search box.

U NEDJELJU Jedan vrijeđao policajce, drugi pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

Vrijeđao i omalovažavao policijske službenike
U nedjelju 29. svibnja 2022. oko 8.50 sati u Požegi u Osječkoj ulici, 30-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 0.74 promila prilikom postupanja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.

30-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću
U nedjelju 29. svibnja 2022. oko 6.20 sati u Požegi u Industrijskoj ulici, 23-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1.12 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, njemačkih registarskih oznaka, kojemu je isteklo važenje prometne dozvole i osiguranje, pretjecao je automobil ispred sebe a da se nije uvjerio da to može učiniti sigurno, te je prednjim desnim dijelom udario u zadnji lijevi kotač osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1.79 promila. Nakon udara dolazio do zanošenja „BMW“-a i slijetanja s ceste na bankinu a potom do udara u hidrant u vlasništvu grada Požege i metalnu ogradu u vlasništvu Poduzetničkog inkubatora.

23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 25-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vezano
Vezano