Search
Close this search box.

U NOĆAŠNJEM POŽARU U PLETERNICI Peteročlana obitelj Kolobarić ostala bez doma – potrebna im je pomoć!

Gianni, Aleksandra, Nora, Sara i Tena Kolobarić noćas su ostali bez doma. Požar na kući u kojoj su živjeli progutao je krov i strop a što nije uništila vatra, stradalo je prilikom gašenja. Sačuvano je vrlo malo.
Požar je izbio oko pola sata iza ponoći dok su Kolobarićevi čvrsto spavali. – Probudim se i čujem dsa nešto pucketa. Što pucketa? Pogledam i vidim da gori krov. Dobro da smo uspjeli brzo izaći van jer se strop srušio – ispričao je Gianni kojeg smo zatekli na zgarištu. Supruga i kćeri od četiri, dvije i godinu dana otišle su kod njegovih roditelja u Bresnicu.
U kući u Ulici Eugena Podupskotg Kolobarićevi su živjeli tri godine, sad su ostali bez ičega. Što je uzrok požara, kaže Gianni, peć koja je gorjela ili možda struja, još se ne zna i tek se treba utvrditi očevidom. No, to je u ovom trenutku manje važno ali, Kolobarićevima će trebati pomoć svih koji mogu pomoći na bilo koji način. Gianni, iako zaposlen, neće moći sam stvoriti novi dom za svoju peteročlanu obitelj. Svi koji im žele pružiti pomoć mogu se obratiti Aleksandri Kolobarić na broj mobitela 099 244 7722.

Tekst: V.Milković
Foto: V.Milković i DVD Pleternica

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi