Search
Close this search box.

U PAKRACU Verbalni i tjelesni napad 41-godišnjakinje na dvije ženske osobe

Policijski službenici intervenirali su jučer zbog provale u trgovinu u Poljani, pronalaska tenkovskog zrna u vrtu u Lipiku, sukoba triju ženskih osoba u Pakracu, sudara dvaju teretnih automobila u mjestu Podsreće i prometne nesreće s materijalnom štetom u Radnovcu.

Provaljeno u trgovinu

U razdoblju 1./2. svibnja u mjestu Poljana u Ulici Ljudevita Gaja nepoznati je počinitelj (ili više njih) provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva s područja Siska i otuđio razne cigarete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Lipik: U vrtu pronašao tenkovsko zrno

U ponedjeljak 2. svibnja oko 10 sati u Lipiku, u Ulici Alojzija Stepinca, 50-godišnjak je prilikom obavljanja radova u vrtu pronašao tenkovsko zrno za koje je utvrđeno da je zaostalo iz Domovinskog rata. Navedeno eksplozivno sredstvo je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

41-godišnjakinja verbalno i tjelesno napala dvije ženske osobe starosti 21 i 47 godina

U ponedjeljak 2. svibnja oko 8 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, ispred sportske dvorane, 41-godišnjakinja je verbalno i tjelesno napala dvije ženske osobe starosti 21 i 47 godina. Protiv 41-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U sudaru dvaju teretnih automobila lakše ozlijeđen 38-godišnjak

U ponedjeljak 2. svibnja oko 10.20 sati u mjestu Podsreće 61-godišnji vozač, koji je upravljao teretnim automobilom marke „Ford“ požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja prešao je na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio teretnog automobila marke „Renault“ zagrebačkih registarskih oznaka,  kojim je upravljao 38-godišnjak. U prometnoj nesreći 38-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 61-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Radnovac.

Izvor: PU požeško-slavonska

 

 

Vezano
Vezano