Search
Close this search box.

U PLETERNICI Privedeni zbog narušavanja javnog reda i mira – jedan pucao iz plinskog pištolja!

Narušavali javni red i mir, a jedan pucao iz plinskog pištolja

U srijedu 1. svibnja 2024. oko 18.30 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara u ugostiteljskom objektu, 37-godišnjak je vikao i galamio na goste, dok je na  parkirališnom prostoru iza ugostiteljskog objekta 45-godišnjak pucao iz plinskog pištolja kojeg je neovlašteno posjedovao.

Ispitivanjem alkoholiziranosti kod obojice je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, a 45-godišnjak kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio njegov identitet. Obojica su smještena u posebnu prostoriju policije i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.
 
Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,05 promila

U srijedu 1. svibnja 2024. oko 16.20 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli vozača starosti 44 godine koji je pod utjecajem alkohola od 2,05 promila upravljao osobnim automobilom, a također je utvrđeno da kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega