Search
Close this search box.

U PLETERNIČKOJ KNJIŽNICI U petak otvorenje izložbe slika Anite Stojčević iz Kutjeva

U  prostoru Hrvatske knjižnice i čitaonice u Pleternici održat će se u petak 1. travnja otvorenje izložbe slika Anite Stojčević, učiteljice iz Kutjeva. U predvorju Knjižnice bit će izložene slike rađene uljem na platnu, a program otvorenja počinje u 18 sati.

Autorica Anita Stojčević rođena je u Požegi 31. prosinca 1970. godine. Osnovnu školu završila je u Kutjevu, a srednjoškolsko obrazovanje odgojno-obrazovnog smjera stekla u Osijeku. Dvogodišnji studij razredne nastave završila je na Pedagoškom fakultetu u Osijeku 1993. godine, a dopunski učiteljski studij upisala je 2002. godine na Visokoj učiteljskoj školi u Osijeku. Diplomirala je 2004. godine stekavši zvanje diplomirana učiteljica razredne nastave. Iste godine upisuje poslijediplomski stručni studij  ”Suvremena osnovna škola” na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Obranom magistarskog rada 2008. godine stječe titulu magistra nastave i organizacije u osnovnoj školi.

Kao učiteljica razredne nastave, Anita Stojčević radi od 1991. godine u Osnovnoj školi Zdenka Turkovića u Kutjevu. Slikanjem se bavi od 2016. godine nakon završenih tečajeva kod akademske slikarice Anite Grbavac Jakobović. Majka je troje djece, a živi u Zarilcu i Požegi.

Pripremio: I. T.

Foto: Pozivnica

 

Vezano
Vezano